Przenoszenie profili
Przenoszenie profili umożliwia użytkownikowi serwisu Netflix i osobom korzystającym z jego konta przeniesienie profilu na nowe lub już istniejące konto wraz z rekomendacjami, historią oglądania, sekcją Moja lista, zapisanymi stanami gry, ustawieniami itd.
Funkcja przeniesienia profilu jest dostępna na Twoim koncie. Jeśli nie chcesz, aby ta funkcja była aktywna na Twoim koncie, możesz ją wyłączyć, postępując zgodnie z poniższymi instrukcjami.
Profil można przenieść, jeśli:
znajduje się na aktywnym koncie
nie jest profilem Dzieci
nie jest zabezpieczony kodem PIN (jeśli jest zabezpieczony, należy najpierw usunąć kod PIN, a następnie przenieść profil)
nie jest powiązany z adresem e-mail profilu (w przeciwnym razie usuń adres e-mail, a następnie przenieś profil)


