Profieloverdrachten
Met Profieloverdracht kunnen Netflix-leden en mensen die het account van leden gebruiken, een profiel overdragen naar een nieuw account of een bestaand account , inclusief de aanbevelingen, kijkgeschiedenis, Mijn lijst, opgeslagen gamegegevens en instellingen.
De functie Profieloverdracht is inbegrepen bij je account. Als je deze functie niet wilt toestaan voor je account, kun je Profieloverdracht uitschakelen door de instructies hieronder te volgen.
Een profiel kan worden overgedragen als het:
onderdeel uitmaakt van een actief account
geen Kids-profiel is
niet met een pincode wordt beschermd (als het profiel een pincode heeft, verwijder deze dan en start de overdracht)
geen toegevoegd e-mailadres heeft (als er wel een e-mailadres is toegevoegd, verwijder het dan en draag het profiel daarna over)


