Pemindahan profil
Pemindahan profil membolehkan ahli Netflix dan individu yang menggunakan akaun ahli memindahkan profil kepada akaun baharu atau akaun sedia ada – termasuk cadangan, sejarah tontonan, Senarai Saya, simpanan permainan, tetapan dan banyak lagi.
Ciri pemindahan profil disertakan dengan akaun anda. Jika anda tidak mahu membenarkan ciri ini pada akaun anda, anda boleh mematikan pemindahan profil dengan mengikut arahan di bawah.
Profil boleh dipindahkan selagi:
berada pada akaun aktif
bukan profil Kanak-kanak
tidak dilindungi PIN (jika PIN ditetapkan, alih keluar PIN, kemudian buat pemindahan)
alamat e-mel tidak dilampirkan pada profil (jika dilampirkan, alih keluar e-mel tersebut, kemudian buat pemindahan)


