Profilátvitelek

A profilátvitel lehetővé teszi, hogy a Netflix előfizető és az előfizető fiókját használók átvihessenek egy profilt egy új fiókba vagy meglévő fiókba – többek között az ajánlásokkal, megtekintési előzményekkel, saját listával, játékmentésekkel és beállításokkal együtt.

A profilátviteli funkció elérhető a fiókodban. Ha nem szeretnéd engedélyezni ezt a funkciót a fiókodban, a következő lépések végrehajtásával kikapcsolhatod a profilátvitelt.

Egy profil átvihető, ha:

  • aktív fiókban van

  • nem gyerekprofil

  • nem PIN-kóddal védett (ha van PIN-kódja, távolítsd el, majd vidd át)

  • nincs hozzá társítva profilhoz tartozó e-mail-cím (ha e-mail-cím van társítva hozzá, távolítsd el, majd vidd át)

Profile settings with wrench iconÚtmutatók

Ha nem szeretnéd engedélyezni a profilátvitelt, kapcsold ki az alábbi lépések követésével.

Megjegyzés: Ez a beállítás azt szabályozza, hogy átvihetők-e profilok ebből a fiókból egy új fiókba vagy meglévő fiókba. Nincs hatással arra, hogy átvihető-e profil ebbe a fiókba.

  1. Nyisd meg a Profilátvitel kikapcsolása oldalt. Lehetséges, hogy be kell jelentkezned, ha még nem tetted meg.

  2. Koppints vagy klikkelj a Profilátvitel kikapcsolása lehetőségre.

Megjegyzés: A profilátvitel kikapcsolása nem érinti a már átvitt profilokat. A Fiók oldaladon bármikor újra bekapcsolhatod a profilátvitelt.

A profilátviteli funkció elérhető a fiókodban. Ha korábban kikapcsoltad, és szeretnéd visszakapcsolni, kövesd ezeket a lépéseket:

  1. Nyisd meg a Szeretnéd engedélyezni a profilátvitelt? oldalt. Lehetséges, hogy be kell jelentkezned, ha még nem tetted meg.

  2. Válaszd ki az Engedélyezés lehetőséget.

    • Megerősítő e-mailt küldünk neked, amelynek ez lesz a tárgya: Fiókkal kapcsolatos frissítés: Hamarosan elérhető lesz a profilátvitel.

  3. Az e-mailben kiválaszthatod az Engedélyezés azonnal opciót.

    • Ha nem választod ki az Engedélyezés azonnal lehetőséget, a profilátvitel automatikusan elérhető lesz két nappal a 2. lépés végrehajtását követően.

Profil átviteléhez egy új fiókba kövesd az alábbi lépéseket. Ha partnercsomaggal, csomagkiegészítővel vagy harmadik félen keresztüli számlázással szeretnél fizetni a fiókodért, a profilátvitel előtt tekintsd meg a partnerekről szóló részt később ebben a cikkben.

Megjegyzés: Ha átviszel egy profilt egy új fiókba, a profilt átmásoljuk (lásd: „Átvitt információ”), és nem távolítjuk el az eredeti fiókból. Amikor az átvitel befejeződött, törölheted a profilt az eredeti fiókból, ha szeretnéd.

  1. A böngészőben jelentkezz be a fiókba, amelyben az a profil van, amelyet át szeretnél vinni új fiók létrehozásához.

  2. Nyisd meg a Fiók oldalt.

  3. Válaszd ki a Profilok pontot, majd válassz egy profilt.

  4. Válaszd ki a Profilátvitel elemet.

  5. Válaszd ki a Kezdd el a profilátvitelt pontot.

  6. Válaszd ki az Új fiók lehetőséget.

  7. Add meg az új fiókhoz használni kívánt e-mail-címet és jelszót.

  8. Kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat a fiók beállításának befejezéséhez.

Miután befejeztük a profilátvitelt, bejelentkeztetünk az új fiókba.

Profil átviteléhez egy meglévő fiókba kövesd az alábbi lépéseket. Ha partnercsomaggal, csomagkiegészítővel vagy harmadik félen keresztüli számlázással szeretnél fizetni a fiókodért, a profilátvitel előtt tekintsd meg a partnerekről szóló részt később ebben a cikkben.

Megjegyzés: Ha átviszel egy profilt egy új fiókba, a profilt átmásoljuk (lásd: „Átvitt információ”), és nem távolítjuk el az eredeti fiókból. Amikor az átvitel befejeződött, törölheted a profilt az eredeti fiókból, ha szeretnéd.

  1. A böngészőben jelentkezz be a fiókba, amelyben az a profil van, amelyet át szeretnél vinni.

  2. Nyisd meg a Fiók oldalt.

  3. Válaszd ki a Profilok pontot, majd válassz egy profilt.

  4. Válaszd ki a Profilátvitel elemet.

  5. Válaszd ki a Kezdd el a profilátvitelt pontot.

  6. Válaszd ki a Meglévő fiók lehetőséget.

  7. Add meg az ahhoz a meglévő fiókhoz tartozó e-mail-címet és jelszót, amelybe át szeretnéd vinni ezt a profilt.

  8. Erősítsd meg ezt a Profilátvitel lehetőség kiválasztásával.

Miután befejeztük a profil átvitelét, bejelentkeztetünk a fiókba, amelybe átvitted a profilt.

Checklist with arrow to indicate information transferÁtvitt információ

Ha egy profilt egy új vagy meglévő fiókba visznek át, a következőket másoljuk át az új fiókba:

  • Profilnév és ikon

  • Ajánlások

  • Megtekintési előzmények (értékelések, időtartam, eszközadatok, ország, „nézd tovább” adatai)

  • A Saját lista műsorai (műsorok lejátszási listája)

  • Játékmentések és játékosnév

    Megjegyzés: a játékmentéseket és a játékosnevet töröljük az eredeti profilból.

  • Beállítások (a nyelv, felirat/szinkron, automatikus lejátszás és korhatár-besoroláson alapuló megtekintési korlátozások beállításai)

  • Vegyes elemek [tesztrészvétel kiválasztása/előzményei (lásd Beállítások>Tesztrészvétel), streamingminőség, a Netflix által generált, a profilnak küldött alkalmazáson belüli értesítések]


A fizetési információkat nem visszük át.

Miután átvittél egy profilt egy új vagy meglévő fiókba, a Profilok kezelése képernyőn törölheted a profilt az eredeti fiókból (ha nem az elsődleges profil).

Magnifying glass shows user search/addBővebb információ a profilátvitelről

Ha azt szeretnéd, hogy az átvitt profil a fő profil legyen egy új fiókban:

  • Csomag/Csomagkiegészítő:

    • Először kövesd a fenti „Új fiók létrehozása profilátvitellel” részben leírt lépéseket. A profilátvitel folyamata során egy másik fizetési módot kell megadnod. Az átvitel befejezése után változtasd meg a fizetési módodat úgy, hogy a fiókot összekötöd a partnercsomaggal vagy csomagkiegészítővel.

  • Harmadik félen keresztüli számlázás:

    • Profilátvitellel nem tudsz harmadik félen keresztüli számlázással fizetett új fiókot létrehozni, ehelyett egy másik fizetési módot kell megadnod a profilátvitel folyamata során.

Ha nem szeretnéd, hogy az átvitt profil a fő profil legyen egy új fiókban:

  • Hozz létre új fiókot az előnyben részesített partnercéges fizetési móddal, majd kövesd a fenti „Profil átvitele egy meglévő fiókba” részben leírt lépéseket.

Ez a funkció nem használható profilok megkettőzésére ugyanazon a fiókon belül.

Ha elkezdted egy profil átvitelét egy új fiók létrehozásához (megadtál egy e-mail-címet és létrehoztál egy jelszót), bármikor folytathatod úgy, hogy belépsz a netflix.com oldalra egy böngészőből, a folyamat megkezdéséhez használt e-mail-címmel és jelszóval, és az Átvitel befejezése kiválasztása után követed a képernyőn megjelenő utasításokat.

Kapcsolódó cikkek