Prijenosi profila
Značajka prijenosa profila omogućava članu Netflixa i osobama koje upotrebljavaju račun tog člana da prenesu profil na novi ili postojeći račun, uključujući preporuke, povijest gledanja, Moj popis<, spremljene igre, postavke i drugo.
Značajka prijenosa računa uključena je u tvoj račun. Ako ne želiš dopustiti ovu značajku na svojem računu, možeš isključiti prijenose profila slijedeći upute u nastavku.
Profil se može prenijeti ako ispunjava sljedeće uvjete:
aktivan je
nije dječji profil
nije zaštićen PIN-om (ako ima PIN, ukloni ga, a zatim prenesi)
nema adresu e-pošte povezanu s profilom (ako ima povezanu adresu e-pošte, ukloni je, a zatim prebaci)


