ניוד פרופילים
תכונת ניוד הפרופילים מאפשרת למנויי Netflix ולאנשים שמשתמשים בחשבון שלהם לנייד פרופיל לחשבון חדש או לחשבון קיים – כולל ההמלצות, היסטוריית הצפייה, הרשימה שלי, נקודות השמירה של משחקים, ההגדרות ועוד.
תכונת ניוד הפרופילים כלולה בחשבון שלך ב‑Netflix. אם אין לך עניין לאפשר את התכונה בחשבון שלך, אפשר להשבית את ניוד הפרופילים לפי ההנחיות הבאות.
אפשר לנייד פרופיל, כל עוד הוא:
שייך לחשבון פעיל
אינו פרופיל ילדים
אינו מוגן באמצעות קוד אישי (אם הוא כולל קוד אישי, יש להסיר אותו ואז אפשר לנייד)
אינו משויך לכתובת אימייל (אם הוא כן משויך לכתובת אימייל, יש להסיר אותה ואז אפשר לנייד)


