Μεταφορές προφίλ
Η μεταφορά προφίλ επιτρέπει στο μέλος του Netflix και στα άτομα που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό του να μεταφέρουν ένα προφίλ σε νέο ή υπάρχοντα λογαριασμό – συμπεριλαμβανομένων των προτάσεων, του ιστορικού προβολής, των τίτλων της ενότητας Η λίστα μου, των αποθηκευμένων παιχνιδιών, των ρυθμίσεων και άλλων.
Η λειτουργία μεταφοράς προφίλ περιλαμβάνεται στον λογαριασμό σας. Εάν δεν θέλετε να επιτρέψετε αυτήν τη λειτουργία στον λογαριασμό σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις μεταφορές προφίλ ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.
Ένα προφίλ μπορεί να μεταφερθεί εφόσον:
βρίσκεται σε ενεργό λογαριασμό
δεν είναι Παιδικό προφίλ
δεν προστατεύεται με PIN (αν έχει PIN, καταργήστε το και κάντε μετά τη μεταφορά)
δεν έχει συνδεδεμένη διεύθυνση email προφίλ (αν έχει email, αφαιρέστε το και έπειτα κάντε τη μεταφορά)


