Profiloverførsler
Profiloverførsel gør det muligt for Netflix-medlemmet og for personer, der bruger medlemmets konto, at overføre en profil til en ny konto eller til en eksisterende konto – herunder anbefalinger, visningshistorik, Min liste, gemte spil, indstillinger og meget mere.
Funktionen til profiloverførsel er inkluderet i din konto. Hvis du ikke ønsker denne funktion på din konto, kan du slå profiloverførsel fra ved at følge vejledningen herunder.
En profil kan overføres, hvis den:
findes på en aktiv konto
ikke er en børneprofil
ikke er beskyttet med pinkode (hvis den er beskyttet med en pinkode, kan du fjerne pinkoden og derefter foretage overførslen)
ikke har en e-mailadresse tilknyttet profilen (hvis den har en e-mailadresse, kan du fjerne e-mailadressen og derefter overføre profilen)


