Převedení profilu
Převádění profilů umožňuje členům Netflixu a lidem, kteří využívají účty členů, převádět si profily do nových nebo stávajících účtů, a to včetně doporučení, divácké historie, Mého seznamu, uložených her, nastavení a dalších.
Funkce převedení profilu je součástí vašeho účtu. Pokud nechcete tuhle funkci ve svém účtu povolit, můžete ji vypnout podle následujícího postupu.
Profil je možné převést za následujících podmínek:
je založený v aktivním účtu
není dětský profil
není chráněný kódem PIN (pokud má PIN, je potřeba ho odebrat a pak převést profil)
nemá k sobě přiřazenou žádnou e-mailovou adresu (pokud ji má,odstraňte ji a pak účet převeďte)


