Hjälpcenter
Abonnera på Netflix Logga in
Hjälpcenter
  • Tillbaka till startsidan för Hjälp

Det står ”Erbjudandet har tyvärr redan använts”.

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Erbjudandet har tyvärr redan använts.

Det betyder att du redan har löst in det aktuella erbjudandet på ditt Netflix-konto. Du hittar kampanjerbjudandets saldo på netflix.com/account.

Relaterade artiklar

  • Hjälp med Netflix-fakturering och betalningar
  • Så här laddar du ner titlar för att titta på dem offline
  • Hur du skapar, ändrar eller tar bort profiler
  • Netflix fungerar inte
  • Hur man söker och bläddrar på Netflix

Relaterade artiklar

  • Hjälp med Netflix-fakturering och betalningar
  • Så här laddar du ner titlar för att titta på dem offline
  • Hur du skapar, ändrar eller tar bort profiler
  • Netflix fungerar inte
  • Hur man söker och bläddrar på Netflix

Behöver du hjälp?

Kontakta oss
  • Användarvillkor
  • Sekretess
  • Cookieinställningar
  • Bolagsinformation