Brukerstøtte
Registrer deg på Netflix Logg på
Brukerstøtte
  • Tilbake til startsiden for Hjelp

Netflix sier: "Beklager, dette tilbudet er allerede tatt i bruk."

Hvis du får feilmeldingen

Beklager, dette tilbudet er allerede tatt i bruk.

Det betyr at du allerede har innløst dette tilbudet i Netflix-kontoen din. Du kan sjekke kampanjesaldoen din ved å gå til netflix.com/account.

Relaterte artikler

  • Netflix-belastninger og betalinger – hjelp
  • Slik laster du ned titler for å se uten Internett-tilkobling
  • Hvordan opprette, redigere eller slette profiler
  • Netflix fungerer ikke
  • Slik søker og blar du gjennom Netflix

Relaterte artikler

  • Netflix-belastninger og betalinger – hjelp
  • Slik laster du ned titler for å se uten Internett-tilkobling
  • Hvordan opprette, redigere eller slette profiler
  • Netflix fungerer ikke
  • Slik søker og blar du gjennom Netflix

Trenger du mer hjelp?

Kontakt oss
  • Vilkår for bruk
  • Personvern
  • Innstillinger for informasjonskapsler
  • Firmainformasjon