מרכז העזרה
הצטרפות ל-Netflix היכנס
מרכז העזרה
  • חזרה לדף העזרה הראשי

מופיעה הודעה של Netflix בנוסח 'מבצע זה כבר מומש'.

אם מופיעה הודעת שגיאה בנוסח

מבצע זה כבר מומש.

משמעות ההודעה היא שכבר מימשת את המבצע במסגרת החשבון שלך ב‑Netflix. ניתן לראות את יתרת המבצע בדף netflix.com/account.

מאמרים קשורים

  • עזרה בנושא חיוב ותשלומים ב-Netflix
  • הורדה של כותרים כדי לצפות בהם ללא חיבור לאינטרנט
  • יצירה, עריכה או מחיקה של פרופילים
  • Netflix לא עובד
  • איך מחפשים ומדפדפים ב‑Netflix

מאמרים קשורים

  • עזרה בנושא חיוב ותשלומים ב-Netflix
  • הורדה של כותרים כדי לצפות בהם ללא חיבור לאינטרנט
  • יצירה, עריכה או מחיקה של פרופילים
  • Netflix לא עובד
  • איך מחפשים ומדפדפים ב‑Netflix

הבעיה לא נפתרה?

יצירת קשר
  • תנאי שימוש
  • פרטיות
  • העדפות לגבי קובצי Cookie
  • פרטי יצירת קשר